KWALITEIT EN VEILIGHEID

Eén van onze belangrijkste kernwaarden zijn Kwaliteit & Veiligheid. Om ervoor te zorgen dat deze waarden, maar ook gezondheid en milieu, altijd voorop staan, hebben we het KAM-beleid ontwikkeld. Dit staat voor Kwaliteit-, Arbo- en Milieubeleid). Dit beleid is ISO 9001 en VCA** gecertificeerd, en wordt ieder jaar twee keer gecontroleerd door Kiwa Certificatie en Keuringen. Het KAM-beleid geeft Nieuwenhuis Bouw Ontwerp de controle over het bouwproces, van ontwerp tot de oplevering en nazorg.

Energiezuinigheid

Al in een vroeg stadium (zie vergunningen) van het ontwerp maken we de verschillende EPC-berekeningen. EPC staat voor Energie Prestatie Coëfficiënt. Dit doen we aan de hand van de vorm van het pand, maar ook aan de hand van de door u gekozen materialen. Met de uitkomsten van deze berekeningen weet u precies hoe energiezuinig uw pand is, welke kosten hieraan verbonden zijn, welke alternatieve materialen er gebruikt kunnen worden en welke klimaatinstallaties u kunt verwachten.

Daarnaast hebben we ook ruimschoots ervaring met energie-efficiëntie en duurzame energie. Wij kunnen voor u zelfs de subsidie aanvragen. Als u dat wenst, passen we duurzame en onderhoudsarme materialen toe. Zo creëren we uw energiezuinige kantoorpand!